Baggrund

Pia Raal Clasen
  • Autoriseret Psykolog
  • Uddannet cand.pæd.psych.
  • Medlem af Dansk Psykologforening
  • Overenskomst med sygesikringen

Jeg er født i 1958.

Jeg er uddannet cand.pæd.psych. i 1996, og har efterfølgende taget en 2- årig uddannelse i kognitiv terapi, en coachuddannelse, en proceskonsulentuddannelse, samt kursusforløb i Mindfulness, ACT og stresshåndtering samt anerkendende og positiv psykologi.

Min erfaringsbaggrund er bred. Jeg har arbejdet 13 år i folkeskolen, bl.a. indenfor specialundervisningen, og har efter endt cand. pæd. psych. uddannelse arbejdet 14 år på Aalborg Seminarium. Jeg har varetaget hvervet som social studievejleder samt arbejdet med undervisning og vejledning af studerende, lærere og pædagoger i såvel læreruddannelsen som i efter – og videreuddannelsen. I UCN regi har jeg de senere år primært arbejdet som ICDP-træner. (Relations- og ressourceorienteret pædagogik)

Jeg har stor erfaring i samtaler med børn, unge og familier, samtaler der bl.a. retter sig mod bedre håndtering af ex. angst, OCD, depression, lavt selvværd, kriser, sorg, stress, relationer og kommunikation. Endelig har jeg erfaring med supervision af pædagogisk personale.